remonttityöt

Kotisi remontti vahvalla ammattitaidolla Rovaniemellä

Yhteystiedot

Remontointipalvelu Vesa Mölläri tekee kaikki kotisi remontit vuosien kokemuksella ja vahvalla ammattitaidolla Rovaniemellä sekä lähialueilla. Toteutamme kaikenlaiset huoneistoremontit keittiöstä saunaan ja kylpyhuoneeseen! Kun suunnittelet kotisi remontointia Rovaniemellä, ota yhteys Vesa Mölläriin! Tarjoamme mutkatonta palvelua ensiluokkaisin lopputuloksin.

Laatua ja viihtyisyyttä kotiisi

Kaipaako kotisi pientä pintaremonttia tai kenties kokonaisvaltaisempaa uudistusta? Remontoimalla lisäät kotisi asumismukavuutta, piristät asunnon ilmettä sekä lisäät myös kotisi arvoa ja kiinnostavuutta asuntomarkkinoilla. 


Remontointipalvelu Vesa Mölläri tarjoaa monipuoliset rakennusalan palvelut ammattitaidolla. Remontoimme tilan kuin tilan lattiasta kattoon aina laadukkaita materiaaleja hyödyntäen ja toimivia ratkaisuja etsien. Olemme rakennusalan luotettava ja rehti kumppanisi Rovaniemellä!

Keittiöremontti alan ammattilaiselta

Kaunis keittiö on kodin sydän ja yksi kodin tärkeimpiä sekä käytetyimpiä tiloja. Siksi onkin tärkeää, että viihtyisyyden lisäksi keittiö on toimiva ja turvallinen. Remontointipalvelu Vesa Mölläri on remontoinut lukuisia keittiöitä ja kokemuksen tuomalla varmuudella takaammekin jokaiselle keittiöremontillemme ensiluokkaisen lopputuloksen. 


Autamme sinua toteuttamaan juuri sinun näköisesi keittiön. Meiltä saat kaiken tarvittavan suunnittelusta asiantuntevaan toteutukseen. Ota yhteyttä, niin laitetaan keittiösi kerralla kuntoon!

Teemme myös kylpyhuoneremontit

Pyydä tarjous remontillesi!

Tarjoamme asiakkaillemme laadukasta remontointipalvelua kilpailukykyiseen hintaan. Ota yhteyttä ja kerro, millainen remontti on suunnitelmissasi, niin sovitaan työn toteutuksesta. Vastaamme mielellämme myös kaikkiin kysymyksiin sekä tiedusteluihin. Palvelemme kotitalouksia kaikenlaisten remonttien parissa Rovaniemen seudulla.

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.