remonttipalvelut

Kylpyhuoneremontti laadulla ja taidolla Rovaniemellä

Yhteystiedot

Onko kotisi kylpyhuoneremontin tarpeessa? Remontointipalvelu Vesa Mölläri toteuttaa kylpyhuoneremontit kokemuksen tuomalla varmuudella kotitalouksiin Rovaniemen seudulla. Panostamme asiakaslähtöiseen palveluun ja laadukkaisiin lopputuloksiin. Ota yhteyttä, niin remontoidaan kylpyhuoneellesi uusi ilme!

Wc-, kylpyhuone- ja saunaremontit osaavilta tekijöiltä

Märkätilojen remontointi vaatii kokemusta ja erityisosaamista, joten työn toteuttajaksi kannattaa valita alan asiantuntija. Remontointipalvelu Vesa Möllärillä on yli kahden vuosikymmenen kokemus märkätilojen remonteista! 


Onnistunut kylpyhuone- ja saunaremontti alkavat huolellisesta suunnittelusta. Autamme sinua valitsemaan toiveidesi ja tarpeidesi mukaiset laatoitukset sekä kalusteet ja muut materiaalit erilaisiin märkätiloihin. Ammattitaitoiset työntekijämme suoriutuvat haastavistakin kohteista tehokkaasti ja takaamme työllemme aina erinomaisen jäljen – pienimpiä yksityiskohtia myöten. 


Hyvin ja laadukkailla materiaaleilla remontoitu kylpyhuone sekä saunatilat kestävät pitkälle tulevaisuuteen ja nostavat asuntosi arvoa.

Tutustu myös muihin remontointipalveluihimme

Pyydä kilpailukykyinen tarjous kylpyhuoneremontillesi!

Jokaisen toteuttamamme remontin lähtökohtana on asiakastyytyväisyys. Teemme märkätiloistasi juuri sellaiset kuin sinä haluat. Ota yhteyttä Remontointipalvelu Vesa Mölläriin, niin laskemme kilpailukykyisen kustannusarvion kylpyhuoneremontillesi. Palvelemme Rovaniemen seudulla.

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.